fyrisdagen; 20/10-08

Japp fyrisdagen idag och det betyder, inga lektioner utan ändast shower, filmvisning & föreläsningar.
jag kollade på showen för ettorna & sen gick ja på en föreläsning av en präst, om relationer & sex. Den va riktigt bra, han va grym på att prata och på att få en att lyssna.
Dey va även folk som ramlade av bord, roligast va sista gången men de va bara för Nathalie hade sagt att det skulle hända honom också och så gjorde det de ! haha!
Annars har dagen vart bra, riktigt bra faktiskt!
nu är det en skoldag kvar sen åker jag till Thailand me mign tjocka familj. Kommer hem den 11 november igen, under tiden blir de nog inte mycket bloggat asså. men de kompenseras när ja kommer hem!
Nu ska ja maila några lärare & sen ska ja städa.

förutfattade meningar.

Jag vill säga förlåt nu. Till en tjej i min klass. Jag har vart väldigt på att man inte ska ha förutfattade meningar om folk, inga fördomar liksom men ändå har jag, den som pushat alla andra att inte ha det haft det. & nu säger jag förlåt för att ja trott saker om dig som ja inte haft bakgrund för. Men jag vet nu har dumt det va & jag har lärt känna dig. Du är en underbar person som är värd så mycket mer än vad folk kan tyckas tro. jag hoppas att du vet vem du är.

I vår klass har det vart en del skitsnack men de är förhoppningsvis över nu eftersom vi har två starka personer i klassen som tar tag i saker när dom tycker det är fel. Det är jättebra tjejer. finns alltid här!<3
jag tror att dessa tre år med alla er kommer bli jättebra!

waynes coffie!

Va hos frisören idag, slingade håret så nu är det jättefräsht & fint :)
Träffade beccah sen, det behövdes. Vi skulle träffa Nishua, men det blev inte så. Vi gick till Waynes & fikade, pratade jätte mycket & så. Trevligt.
Gick sedan vidare & köpte underkläder, hände inte så mycket mer, vi gick till station & sen åkte vi hem.Tack Beccah för en mysig dag!
ska snart iväg till LisaFisa, mysa lite där & kommer väl hem någongång i natt. vi hörs då eller imorgon!


det värsta.

Det är en grej som har tyngt ner hela min dag. En ändaste liten kommentar som fick mig att bli arg, någonting som ja inte sa till någon för ja innte ville såra dennes känslor.
Men man ska inte uttala sig om personer man inte känner visst man kan ha åsikter & säga ja tror innan man börjar snacka. Men de är inte okej att göra så som hon gjorde.
Det finns 2 personligheter i våran klass, två underbara tjejer som är guldvärda. Tjejer som man kan skratta med & som man ska hålla hårt i när man väl lärt känna dom. Deras namn tänker jag inte säga men dom vet vilka dom är.
Men när någon säger; varför har dom börjat vara med oss för? 
jag; för att dom vill komma in i klassen mer.
hon; ah dom skulle ju kunna vara med klassen istället för att hänga själva & i rökrutan så skulle nog allt lösa sig.
jag ville bara skrika HÅLL KÄFTEN för fan! Du vet ingenting & du borde lägga ner den där attityden direkt, de finns ingenting som gör att du har rätt att utrycka dig på det där sättet. Sålänge du inte känner dom så är du tyst, inte svårare än så, eller så säger man bra saker. Det är inte okej att säga så & det sårar mig djupt.
Ni flickor, ni vet vilka ni är. Ni är värda. tack för att ni finns & det kommer bli 3 super bra år.

godis, för ögonen.

japp ögongodis. Mumma!
jag tror ögongodis är de bästa godiset som finns, att kolla på snygga killar det är det många kan underhålla sig med under långa perioder, haha!
ja har ett, på skolan, Nämner inga namn & dom som måste veta vem, vet redan!
han är snygg iallafall! ;)

skola idag, kul kul! eller nästan kul iallafall. men jag har skrattat mycket & det är vääldigt bra tycker jag. Det bästa va nog på lunchen. samtal mellan mig & gabbe. även Isabella, nathalie, lizette & angelica var med.
Elin; Gabbe? jag såg en kille på stan som hade lika dan tröja som du, fast hans va blå.
Gabbe; Men då va den ju inte lika dan. Det är som att säga "jag såg en tjej på stan med samma hårfärg som dig fast blond"
(där just där så bröt jag ihop & började asgarva. Alla utom Isabella skrattade.
typ 30 sekunder senare när alla skrattat klart så börjar isabella skratta.)
nathalie; nu fattade du, när alla andra skrattat klart.
Isabella; jag skrattade förr också, men ja orkade inte göra ljud.
(där bröt alla ihop igen, tårarna rann!)
 

tack till alla som gjort min dag!
mums mums, ;)

dagens hiss!

dagens hiss; SP1B!
Värdlens bästa klass & ja kommer älska den!
Nu har vi gått ungefär 2 månader tillsammans vi i sp1b, jag trivs jätte bra med alla & ja tror på 3 underbara år. Vi har några ja vill höja lite extra.
Nummer ett; Angelica Karlsson.
En underbar person som har ett mobilberoende tillsammans med mig & en sprudlande energi. Man har kul med henne & det skulle va konstigt utan henne tror jag.
Nummer två; Lizette Feuer.
Lite lugnare version av Angelica & den som är mest lik mig tror jag. En otroligt söt tjej som är grym på att disskutera killar med. en svarthårig skönhet.
Nummer tre; Christel Nilsson.
En underbar person som många kan ha fått fel uppfattning om. Men henne måste man lära känna. En så snygg & snäll person är svårt att få tag på, ska hålla hårt i henne. Hon ska stanna!
Nummer fyra; Caroline Bahrman.
En självförtroende höjare i snygg förpackning. Hon snackar om sex & killar. Typ det, tar även upp stora ämnen & disskuterar med klassen. Vad vore sp1b utan våran alldeles egen carrubarru?
Nummen fem; Gabriel Persson.
Det finns nog inga ord på denhär killen, skön stil & kör sitt eget race. om han hoppar av gör ja också det, de finns ingen vits att gå i skolan då, vad ska vi skratta med (läs; åt) då?

även ett stort tack till alla er andra i sp1b som gör så jag vill gå upp varje morgon!

ohyes.

Skolan idag, först sämst svenska & sen matte prov. Slutade egentligen då men vi hade del 2 av matteprovet 20 över 1 så satt i skolan 2 timmar för att göra prov sen, palla!
Stan sen då med Angelica. gjorde ingenting!
ikväll ska jag fixa med Datorerna, städa & packa :)
våååågen!

och nu för er som vill veta, ah ingenting viktigt så har du ingen lust att läsa det här, hoppa över det. aja! Det går en såhär snygg kille på min skola. Asså han är jättesnygg. Han är kompis med mina kompisar & det är jäättebra tycker jag. ouff! puss på rumpan!

förlåt.

jag är sämst!
bra självförtroende höjare det där. Men ja har försummat bloggen. Därav Förlåtet i Rubriken också. Det är inte de att ja har mycket att göra det är det att jag inte haft någon lust bara! Men Elin is back!

Helgen bestog av;
Turnen 2008 med Björn Gustavsson, Soran Ismail, måns möller & özz nujien. Riktigt kul & mycket skratt ! Ungefär det.

Idag va det skola , sovmorgon till 10, hade samhällskunskap i 4 minuter & sen slutade jag. Lagom ovärt. Men men, satt sen i caféterian & jobbade lite med samhällen. Sen lunch, pannkakor. Dom åts i sällskap med Lizette, Gabbe & Angelica! Jag & Angelica tog oss till stan, vi skulle träffa emil vid ett sen skulle jag träffa Elin klockan 2 men det blev inte förns 3, men lugnt ändå. Chrillan & hennes kompis Mica kom till oss när vi satt vid torget. Sen kom också Gabbe & Matte & lite till folk som ja inte kan namnen på  Kul!
Träffade Elin, hennes kille & hans kompisar Abbas & någonting. haha.kommer inte ihåg hans namn!
Sen åkte jag hem :) Har druckit Vaccin för på onsdag, om en vecka åker vi till Thailand :D
puss<3

mannen på bilden är Gabriel :)

sjukhuset!

skolan i 50 minuter & sen till sjukhuset. är ju nästan stammis där nu :)
har druckit massa äckel. nästan 4 liter äckel faktiskt. på 4 timmar, inte alls kul för er information. Får inte äta förns imrn kväll så jag är helt slut & ska snart sova & plugga lite. Sen är det upp igen , sjukhuset klockan 7 & så. slänger iväg nåt inlägg när jag kommer hem igen.
hade bra!

ingenting alls

nej, ja kommer inte på någonting.
Men imorgon kommer en replik på söderlunds inlägg om otrohet & även ett disskutions eller ett tanke inlägg från mig.
Kika in igen då!
kram, god natt!

fika vid å-kanten.

Idag efter skolan så gick jag till Cultus & väntade på jessica där. Sen gick vi & handlade mat eftersom att hon bor hemma själv med sin bror just nu. Jag fick hjälpa till att bära & liknande, hoppar man på kryckor så gör man!
Sen gick vi ner till åkanten & fikade, muffins & festis blev det, mumma!
gick senare med henne till bussen & lämnade henne där, med kassen & så. Såg även robin där, förlåt!
Åkte hem & satte mig vid datan. Imorgon så ska jag till sjukhuset , yeppie. inte alls!
aja, nu ska jag gå & ta ett glas oboy, fundera ut något att disskutera i bloggen & plugga!

Symboler!

Jag var just med Johanna, gammal barndomskompis. Vi pratade om saker som är symboler för olika delar av vårat liv. Jag kom in på mitt kors. Jag har det alltid på mig & ja tar sällan av mig det. För mig är mitt Kors inte ens symbol för att visa att jag är kristen. Jag har det på mig för att minnas. Jag har mycket minnen med mig "i" det. Hela konfirmationsåret. Folk som ja älskat som har gått bort. och liknande, alla har en plats. När jag är ledsen eller bara tänker på någonting lite "djupare" så håller ja ofta i mitt kors. Eller när jag är med folk som betyder mycket för mig så håller jag ofta i korset innan ja träffar dom och precis när jag lämnar dom. Som om jag ber en tyst bön för att dom inte ska lämna mig.
Mitt kors fick jag av min mamma när ja konfirmerade mig, min mamma hade fått det när hon konfirmerade sig och de betyder mycket att min mamma haft det innan jag fick det. Att det bär på en historia.
När någon frågar om mitt kors eller pratar om någonting som är skrämmande eller så, då tar jag mig om halsen för att se så halsbandet sitter där, som om det skyddar mig. Känner lite på det & tänker att min historia ska va i den här.
Minnena som ja har runt min hals kan jag inte sätta ord på, jag tar inte av mig det. Mitt kors är en symbol för mitt liv, min livskraft & min styrka.

har ni någonting som ni bär med er
Någonting som betyder extra mycket för er.
berätta vad det är för något!
Våga kommentera!


ont ont & ont.

Sov inte så jätte bra i natt kan ja påstå & nu har ja ont!
jag har ont i Nacken & i huvudet, även halsen gör sig påmind nu när ja ändå har ont överallt annars så varför ska ja inte ha ont där också då?
Nåja. Ikväll ska jag träffa johanna, min gumms! 15 år med henne! Måste prata av mig lite tror jag, ''/
Men nu ska jag lägga mig i soffan & kolla på tv, somnar jag så somnar jag. Då väcker mamma mig vid middagen sen!

Igår kväll/natt!

igår skulle Lisa komma till mig men jag, Frida & Lisa tog vårat pick & pack och åkte hem till Jessan istället. När vi kom dit åt vi Glass & Kladdkaka som jag hade bakat. Satt & snackade rutn 2 timmar. Mycket trevligt!
Sen gick vi till tv;n och kollade på pleadge this (?) en film med paris hilton i huvudrollen. Skrattretande asså! så sjukt dålig film att det blev bra!
Sen när den va slut så kollade vi på Raise your voice. En av dom filmer som ja tycker är dom bästa som finns i historien. Älskar den, och hur hon övervinner allt! Även godiset plockades fram då!
jag & Lisa låg jätte mysigt hela kvällen :) haha!
Efter den filmen blev det Radio från tv:n & även lite konstiga kort.
Sen kollade vi på tv, sappade runt, va kan klockan ha varit ? två kanske?
självklart kommer det fram en porrfilm, så då drog det igång västa disskutionerna , eller egentligen inga disskutioner för alla va väl rätt överens gällade porrfilmer. haaha!
Gick & la oss vid halv 4, somade efter mycket om & men. Är trött idag, men de får man leva med!
Tack tjejer för igår, det behövdes!

you should know that I am head over heels for you!

Jag skrev igår att jag skulle lägga en replik på Söderlunds hissning till kk-förhållanden. Men jag orkar inte, haha!
Det är väl mest så att ja skulle dissa det. men sen insåg jag att det är helt beroende på personen ifråga!

Ikväll kommer Lisa & Frida det ska bli mysigt. Kolla på film kanske, sen ut & göra min lilla by osäker. haha!
Måste prata med Lisa.
Alltså jag har varit så sjukt arg idag om de märkts på msn så ber jag om ursäkt till alla!
Värdelöst inlägg, ja bara snackar massa skit.
Ja har ont i huvet också.. i nacken , asså shit!

så enkelt, helt enkelt.

Det är lätt hänt att man blir sårad, ofta!
Man öppnar sig för kompisar som sen sviker, man litar på killar som sen dissar. Man gör allt för att det ska funka men sen går det ändå inte. Man sitter där & är ensam kvar. Man litade på den personen som sa att "ja finns alltid för dig!" och man trodde på det.
Man är så sårbar när man öppnar sig så mycket för någon, det är så lätt att man blir sårad i hjärtat & i själen. Ändå gör man det. man öppnar sig.
Sen efter när alla säger "det löser sig", ja visst kommer det lösa sig, men hur många tror på det? ärligt? när man sitter där med hjärtat i handen, tror ni då själva att man känner att ja mår bra, jag mår bäst!
Det löser sig alltid, tålamod heter det. men en lösning kommer alltid. jag vet, jag vet exakt!

kommentar till Carolines inlägg; för abort!

Jag läste Carolines blogg idag där hon skrivit att hon är för abort.
Jag själv är också för abort. Visst enligt mig ska man skydda sig så att man ska slippa gå igenom en abort. Det är inte lätt. Jag har en kompis som gjort det efter en våldtäkt, hon mådde inte bra!
Folk kallar det mord, men mord, ärligt talat hur kan man kalla det för mord när det inte finns fötter eller fingrar eller liknande, det är ju inte ens ett barn än nästan. Det går för långt när folk är så emot abort & barn utom äktenskap att man stänger ute sin dotter eller liknande om något sånt händer & hon vill göra abort.
jag är inte gravid & hoppas inte på att bli det än på ett tag, men om nu "olyckan" (beror på hur du ser det) skulle vara framme så skulle jag inte vilja förstöra min framtid med att få barn i den här åldern.
Tänk så mycket man missar när man har barn i den här åldern!
det va allt från mig idag, eller så kommer det en replik om Robin Söderlunds hissning för KK-förhållanden. den repliken är en diss iallafall!

dagens hyllning; Samhällsläraren!

Dagens hyllning går idag till våran samhällslärare!
Han heter Markus & är iallafall min favorit lärare!
han som får igång hela klassen & man vågar ha en åsikt utan att någon säger att det är fel. Åt skogen eller något! Han är skönt vimsig & man blir glad av hans lektioner. Att ha samhäll sista lektionen en fredag med våran klass kan inte vara lätt men han fixar det & han fixar det bra!
Han får igång en disskution & alla har rätt till en egen åsikt. Lagom mycket läxa & smart upplagda lektioner gör honom till en av de bästa lärarna jag någonsin haft!
Tack Markus för mycket bra samhällslektioner!

honey.

Jag är kär i den här.
(rimma lite också)

idol 2008 - idol 2008

I våras var jag på idol, inte för att vara med utan för att stötta en kompis, det va sjukt roligt & ett minne för livet. Om än aningen falskt, man får liksom en tråkig bild av hela grejen. Men de skrämmer inte mig. Nästa år vill jag åka dit & vara med på audition asså.
Jag undrar vilken låt jag ska sjunga, japp redan nu.
har några på laddning här vilken av dessan tycker ni?
http://www.youtube.com/watch?v=PwI9-Xh9SWc

http://www.youtube.com/watch?v=qigrKEny15Y&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5pj4pRQXX_4&feature=related

dagens hyllning; Caroline Bahrman!

Japp, dagens hyllning får vara detta inläggets stora del.
Idag heter hon Caroline Bahrman, en toppen tjej från min klass. Jag umgås inte så mycket med henne men hon är sjukt trevlig & säger det hon tycker. Diskuterar & konverserar med lärarna på ett superbra sätt. Hon håller igång klassen & har en trevlig attityd till det mesta. Hon har en povitiv inställning till saker vi ska göra och det får nog de flesta att ändå försöka lite under dagen. Hon skriver en underbar blogg som jag läser så ofta jag kan. det borde ni också. klicka på länken här under. Det går att skratta med henne, hon är rolig & underbart snäll!
så dagens hyllning; Caroline Bahrman, bara för att hon får mig på bra humör!
Läs hennes blogg på; carolinebahrman.wordpress.com

lättnad.

fyfan va skönt, ursäkta språket. men jag är lycklig igen, ingenting som håller emot.

if you don't love me, why do you raise my hopes?

Har just fått höra att det är svårt att mixa min röst, jag undrar om det är bra eller dåligt? Är det någon som vet? jag blev förvirrad, om jag nu kan bli mer förrvirrad än vad jag redan är för ja tror det är svårt som fan.
 
Jaja, så jävla svårt ska det nog inte vara så den kommer nog bli mixad någon gång iallafall (:
Alla har väl hört lil'rain - adore u? ah har ni inte hört den har det vart på tiden en bra stund nu, haha!  iallafall så har ja letat som en galningen efter någon som har den. Men typ ingen hade. Sen pratade jag med Bella nu på kvällen , tack för att du lyssnar! Hon hade den iallafall , jag blev överlycklig.
 
På fredag kommer Mikaela, jag saknar dig stumpan! vi ska mysa, kolla på film & så. det ska bli riktigt skönt faktiskt, prata igenom massa saker med henne, hon är en av dom som alltid finns för mig. baby!
Frida Kanske också kommer då, men de får vi se, hon får komma senare , haha!

men nu ska jag kila vidare, puss på er.

"glömmer dig aldrig & vem du är"

skolan som vanligt, matte, sam & tyska. det funkar, samhällen va kul som vanligt, grym lärare så haha!
Sen stan en snabbis med angis. kul..
saknar Chrillan, trots att hon är i skolan ''(
sen finns det andra människor ja saknar men inga namn ska nämnas.
Nu är det snart mat & sen ska jag ta en promenad , känns som ja måste tänka en del faktiskt. har mycket på hjärnan.
aja, ska kila, kommer med uppdaterings sen.
puss

RSS 2.0