Rosa sängkläder.

Japp nu är det snart dax för sängen. Ska upp strax efter 6 imorgon bitti, jobbjobb & åter jobb väntar. Hahah jag får dett att låta som om jag har världens jobbigaste jobb. Mitt jobb är aslätt men ack så långtråkigt. Det är nästan så att man somnar när man sitter och kollar på tv4 nyhetsmorgon varje dag.
Så min säng & rosa sängkläder väntar på att en trött Elin ska krypa ner.

Har just kollat på ghost whisperer med pappa, är det bara jag som verkligen diggar det programmet eller äre fler än jag som kollar på det? Just idag va det ganska skruvat & kollade man inte från början hänger man nog inte med.

Imorgon kommer det 2, kanske 3 brudar till mig & spelar kubb. Vi ska öva inför kubbmästerskapen nästa helg. Imorgon ska vi nog fixa våra tröjor också. shit måste tvinga pappa åka till sitt jobb & fixa vita reklam t-shirts åt oss... söt liten pappa jag har som fixa sånt åt mig. Sen ska han få grilla imorgon också, korv. eller så startar han grillen bara & vi grillar själva! men det märker vi i morgon!

Men ska kila nu!
Puss & knull!

Det brinner. Nej inte vargen kommer!

Det brinner i en gammal bondgård inte alls långt härifrån, usch, vi åkte förbi för att kolla läget, ungefär 4 - 5 brandbilar, 1 ambulans och så. Hela kåken står i lågor. Den kommer aldrig gå att rädda. Tycker riktigt synd om dem, jag skulle gråta så mycket att luften skulle gå ur mig!
Ja ni som har Unt, kan ju säkert läsa om det här i morgon. Klicka här för att komma till deras hemsida.
Läs om det där!

mycket uppskattad kväll med Lisa!

Igår var en Elin & Lisa dag, vi va på stan efter jag jobbat & så. Sen på kvällen träffades vi i löstalöt & hade mysigt på deras fotbollsplaner.
Här är några bilder.


Lisas Rosa naglar & mina Normal färgade.


Älskar min nya sjal!


igår va det Adam Tensta varning på Lisa!


det är bara regn hos mig

wohow, nu har det börjat regna och åska också. Äntligen... eller inte.
Det va det sista ag ville, fast det är lungt om det är lite dåligt väder imorgon på morgonen för jag har lust att ha jeans , jag orkar inte springa omkring i shorts längre, jag vill ha jeans.. gaaaaah!!!

aja läste just ett interessant blogginlägg i robins blogg, den hittar du genom att klicka här. Han är värd uppskatting. Släng iväg en kommentar till det där. eller ta dig själv en funderare. Robin skriver otroligt bra i sin blogg & jag följer den verkligen, kollar flera gånger om dagen om det är nya inlägg.. Han skriver på ett sånt sätt att du vill fortsätta läsa.
Så checka den!

Annars har jag inte så mkt mer att säga just nu!
så kram på er!

Mumma...

tjena bloggvänner!

Vad har ni för er? själv sitter jag här & har allmänt jättetråkigt. Är det någon som har nåt tips till mig om vad jag kan hitta på, kommentera isåntfall!
Jag vill så gärna hitta på nåt me någon ikväll, men det känns som om ingen är hemma och vad ska man ta sig till då? Ingenting I guess. bara vara.

Ikväll ska jag få pizza, så himla jätte gott det ska bli, hehe. Det va ett tag sen man svulla i sig pizza men ikväll äre dags igen, mumma.
men nu ska jag ringa Ida, min alldeles egna nybliva moster. Ja hennes syster fick en Amanda i Lördags. Grattis till henne! och lycka till!


12:27 080731

Jag har lite tråkigt!

sitter här & lyssnar på Felix & Lanoz - Låt kärleken bli sann!
jag älskar & kommer alltid att älska den låten:)

jaja, idag har jag "jobbat" men min chef kom 2 timmar sent för hon va sjuk så jag jobbade bara 40 minuter. men det är ganska lungt... Det va bara jag som jobbade idag! men men om 1 dag är man ledig i TVÅ hela dagar. jippey!
Ahrå, men nu ska jag kila vidare!!

Tjena folks

Okej, lite uppdateringar med själva bloggen har blivit gjorda idag, ni kanske inte gillare, men det gör jag iallfall.. eller jag kommer gilla det typ några dagar sen kommer jag tröttna eller nåt.
Sitter här & är fortfarande helt iiiiiih på att jag vet att jag måste städa mitt rum NU. big big nono vill INTE!
men måste göras!!


shalalala

är på riktigt bra humör idag, fast jag är helt slut i koppen & har världens hals ont så känns livet på topp!
Sitter här & har egentligen ganska tråkigt, men vad gör man. Snackar me Lanoz aka Johan, fast han säger lagom mycket...
Måste packa & städa lite snart tror jag, idag bäre av till Pappa igen.. kul kul ^^
Men måste ju ha med mig lite kläder annars blire så jobbigt!!! Mitt rum ser förövrigt ut som ett bombnedslag, Oops!
Måste bli renare av mig tror jag...
Men nu ska jag kila vidare, det vill säga sitta kvar här & inte ha nåt att göra. Men bloggningen tog stopp där, så kan det gå.
Kram på det söta där ute!

Nya jeans!

Idag började dagen med jobb halv 8, sen klockan 10 så gick jag & Lisa till stan. Där lalla vi runt en stund & kollade på jeans till mig, solglasögon till Lisa & busskortstrubbel för mig dårå! Jag köpte iallfall ett par nya jeans, mkt fina.. satt asbra! Lisa köpte coolaste solglasen någonsin! Sen vare det där me mitt busskort. Det går inte att förklara men jag gav inte upp på henne & fick som jag ville. Hon va trevlig ändå som ville hjälpa mig!

Sen måste jag ju söka extrajobb också, men jag vet inte vart. Kanske ska man kolla på max eller så? Är det någon som har nån erfarenhet av extra jobb på tillexempel Max, Donken, eller likanande? Vad tycker ni om det?

Vad har ni haft för er annars idag?

Kram!

Let me hear you say; ahowoh!

Sitter här & lyssnar på E.M.D - Alone, låten dom sjöng på sommarkrysset i lördags, riktigt bra, äter också gott och blandat. Det är inte lika gott efter ungefär 7 påsar, då smakare bara sött & usch!
Mår illa av bara tanken på en ända sån äcklig liten godis till!

Jag har hunnit me en liten Nap nu på eftermiddagen, är sådär galet trött att jag typ somnar överallt. så jag tog mig tid att kommaigen med sömnen lite. Man ska inte sitta uppe på kvällarna när man ska upp klockan 6 på morgonen och jobba! Not smart!!

Am I all alone
Am I all alone
Is anybody out there hearing my song
Is anybody home
Is anybody home
If there´s anybody out there feeling something's wrong
Then let me hear you say.
Ahowaoh!

Reff. Alone - E.M.D

hungrig.

Okej, jag är jätte hungrig men har inte uns att äna lunch såhär tidigt på dagen. klockan är bara 20 över 11.
Idag har man jobbat igen, eller vad man nu ska kalla det. plocka fram frukost, kolla på tv, plocka bort frukost. Ungefär det. Ganska slappt att få 4500 i september för att göra det 2½ timme om dagen i tre veckor.

Sen vid 1 tror jag att jag ska in på badet me massa söta ungar, kommer nog inte bada så mycket. Men kan ju sova iallafall.. Eller så kanske jag stannar hemma., jag vet ej än. Haha det är bara 40 steg till badet & jag orkar inte gå dit. LATMASK kan man påstå.
Men nu ska jag nog gå & äta nånting iallafall!

Kram

Jobb Jobb Jobb!

Hejsan Svejsan Bloggen!

Ursäkta den dåliga updaten, men har haft total ideetorka så vad ska man göra?
Idag har jag "jobbat" , börjar klockan halv 8 och slutar 10, sen äre typ inget att göra, duka frukost & svabba golv, ta bort frukost & kolla rum & sen tv. sen va den arbetsdagen slut. Ganska skönt egentligen.

I lördags va jag i stockholm & på gröna lund va där för att kolla på sommarkrysset & E.M.D, neverstore va också där. toppen, såg ni mig på tv? ;)
Det va en riktigt grym dag! tack ida & lisa. & TACK LISA som tröck på stop knappen på ett godis hjul. Jag vann 4 kg gott & blandat, FYRA KILO... haha, gick och bar omkring på det hela dagen!
men riktigt bra dag må ja säga!

Tack & hej leverpastej!

celine dione

Den rösten som männskan har kan jag inte få nog av. My heart will go on, eller titanic-låten kommer jag aldrig kunna sluta älska. Filmen kommer aldrig sluta vara min favorit! aldrig!
Sen är låten All by myself också galet bra, här kommer mian två favorit låtar med min balladdrottning!

LisaFisa!

Får inte träffa min Fis idag för hon har sträckt ryggen & har visst jätteont, så vi ber en liten bön att det ska gå över tills på lördag! Gröna Lund då ju! E.M.D wooohow
Så nu försöker jag ragga på annat håll, någon som vill hitta på nåt me lilla söta mig i Lövstalöt?
Nu så era gullungar ska jag ge mig iväg.
vad ska ni ha för er denna torsdagskväll i mitten av sommarlovet?
Kommentera, jag vill veta!

Kram!

bubbelgumsrosa

I Love It. Jätte härlig färg på mina naglar nu. wohow. Nu äre bara fossingarna kvar men dom får vänta tills i kväll framför tven. hehe! har ingen kamera men annars hade ni fått många bilder....
Allt från mig, klart slut!

Bra bra!

Nu har min pappa vart jätte duktig & städat hela dagen medans jag bara har suttit här & vart riktigt snäll genom att inte hjälpa till. usch va elak jag är. Nu ska vi iallafall snart åka till stan det ska bli kul!
Så jag kan köpa min nagellack, woho. Måste köpa remover också eftersom att jag har gammalt avskaft rosa/pärlemo nagellack på redan. Riktigt fult just nu! ska verkligen fixa min naglar nu. Ska kolla efter en Foundation när jag ändå är på Kicks eller the body shop. Kanske.

okej, min lilla hung up på Rmk & co är ganska över nu! inte en ända lyssning på dom idag, istället har jag lyssnat på; crazy kinda crush on you - Jonas brothers 100 gånger idag. haha! Jag måste ha nåt fel, jag lyssnar alltid bara på en låt som går på reapet 300 ggr och sen byter jag. ah, den låt jag vet ligger ett på lyssningslistan är Bubbly - Colbie Caleigh(?)
Som jag har lyssnat på 300 gånger på 3 dagar. 100 gånger om dagen. + lyssningar på mobilen. Det va i våras det. hahaha!

men nu är pappa nästan klar & vi ska åka!
Kram!

lalalalala

Bra rubrik idag känner jag!

Idag känns det som om det kommer vara en dag då jag är helt lalala, alltså, helt lallig & inte gör nånting. Ska snart till stan med pappa sen ikväll kanske jag ska träffa Lisa, längtar!
Idag ska jag köpa nagellack, bubbelgumsrosa & ett oranget. Viva la divas nagellack har jag aldrig provat så det ska bli "spännande"...  någon som vet om dom är bra?
Nu ska jag gå!
Kram!
 
Bubbelgumm!

är jag helt efter?

hej bloggen!

Jag ska börja med att tacka Frida för ännu en trevlig kväll i Lövstalöt, jag har nästan svårt att förstå hur vi alltid har så kul.Men men, tack för ikväll!

Sen är det ju så att jag har fått upp ögonen för bandet med bröderna Jonas, The Jonas brothers. Är det nu så att jag är helt efter? eller har dom här vart ett "känt" band länge utan att jag har märk nåt? Då skulle jag skämmas ganska mycket.
Jag läste att hela bandet bildades då Nick Jonas skulle spela in en skiva(?) och då fick de reda på att han & hans bröder brukar spela tillsammans & att de då spelade in allihopa tillsammans istället, de släppte sin fösta skiva 2005. Hur kan det vara sant att man inte har hört talas om dom? usch! Jag skäms. Fyy Elin!
Om det är någon som vet nåt mer om dessa underbara pojkar kommentera gärna!

Kram & god natt!


Fortfarande.

jag är fortfarande lite hung up på Rmk & co kollar på youtube liite för ofta tror jag!
Så bara för att jag just lärt mig hur man lägger up videos i bloggen, med hjälp av den här killen!
tack!
 


Inspiration & sommarkänsla!

God dag gott folk!

Jag tror att jag haft den tråkigaste dagen på otroligt länge, jag har inte gjort nånting förutom att sitta här & häcka. Laddat lite musik & lyssnat på den.

När man bara sitter såhär så har man chansen att tänka ganska mycket. eller rättare sagt väldigt mycket.
Min "idol" Carrie i sex and the city sitter ju där vid sitt skrivbord i sin lägenhet på Manhattan, med sin utsikt från sitt fönster. Hon skriver & när man hör hennes röst skriva sina artiklar genom hela programmen får man inspiration. Och när jag sitter här så tänker jag att min utsikt över lilla bälinge är kanske inte lika glammig, men jag får inspiration av allt. Av folk som gå förbi, moppar som kör. bussen som åker 2 gånger varje halvtimme. Bilar. Det är härligt att se alla glada barn på cyklar, skateboards, eller som bara springer & så. Man blir glad & det sprids en jätte härlig sommarkänsla i rummet.
Inta lika glamm som manhattan som sagt men man kan väl alltid drömma?


Crazy kinda crush on you!

Jag går och nynnar på den hela tiden efter att ha hört den på youtube, laddade ner den & nu sitter jag & lyssnar på den hela tiden. jag helt & hållet älskar den.
Crazy kinda crush on you - Jonas Brothers.

"Cause I got this awesome, amazing crazy kinda crush on you
And though I try to forget you it doesn't matter what I do
On my mind all the time, it's a crime
I can't deny it's true
Cause I got this awesome, amazing crazy kinda crush on you"



dålig update.

Får börja med ett förlåt för att jag inte uppdaterat särskilt bra, men när det inte händer någonting så finns det ju inte nåt att skriva om, eller?
Idag har jag iallfall varit med Mikaela och vi har vart i Lövstalöt, sen va vi hem & bakade sen lagade farmor mat åt oss, sen åkte vi till Björklinge, jag hade me mig 2 chokladbollar till Emil , men han kom inte och hämtade dom...-.-
Så vi la dom i Krisses brevlåda. haha. Ja vad ska man säga?
Sen åkte vi hem men tog en "snabb" vända förbi lövstalöt på typ en timme. Satt i ett "lekhus" och pratade om sång & sångpedagoger. (okej, en hyllning till min, Gun du är bäst)
Nu är vi äntligen hemma igen, vi är som isbitar men ah det får man leva me om man ska ha kul, eller hur?

Kram!

Nya högtalare.

Idag har jag, pappa & Linus åkt till stan för att köpa högtalare, kul!
Ny har vi mycket bra ljud till datan, Creative högtalare är riktigt bra, även om jag vet absolut ingenting om teknikens under så vet jag att Creatives högtalare funkar för mig, jag vet hur man kopplar in osv och det räcker. jag behöver inte ha proffs saker.
tack & hej

Juste, tack farmor för pannkakorna!:)

Rmk & co

okej när jag väl kollade på talang var Sebastian Krantz min favorit nu sitter jag & kollar runt på youtube och har just kommit fram till att Rmk & co är bättre. sen är Rikard mycket snyggare..

Youtube - RmK&Co


stolt emil.

jag är ganska stolt över dig som faktiskt tar dig tid att läsa boken efter som att du sa aatt sist du läste va i 2an så är jag galet stolt att jag gett dig en sån bra bok att du faktiskt läser, Kul!
Fast jag förstår inte hur du hinner men det finns säkert nån jätte bra förklaring till allt...
Fortsätt så Emil.

"det är ju kul att någon använder dom iallafall"

Alltså jag kan inte ens förklara hur kul man kan ha med min underbaraste vän Frida, det går inte ens att sätta ord på hur hon är. hon är perfekt för mig, önskar att alla kunde ha en sån kompis. Underbarast är ända ordet.
Ikväll så satt vi vid ett par gungor som vi oftast gör när vi är i Lövstalöt. Ganske mysigt.
Det går förbi lite folk bland annat 2 "äldre gubbar" (äldre än oss, och gubbar för de är över 40) som först log och kollade & sen kom en av dem tillbaka & sa; kul att någon använder dom iallfall. vi ba; eh? haha, ah!
Jag trodde först han menade musiken vi lyssnade på eftersom att det var hans sons Musik, så ah. Men men
Dunder kväll med älskling som kommer vara borta en vecka nu!
Kolla hennes blogg också.

ett helt år.

Idag är det ett helt år, ETT HELT ÅR, sen du försvann från oss. David Tallskog. Jag kännde dig inte överhuvudtaget. Har väl träffat dig någon gång sådär men ändå känndes det förjävlit när du försvann från oss här. hela bälinge låg i sorg hela förra sommaren. Inget kommer bli som förr här,  jag har inte hört en ända burna vid affären, ingen som kör utanför mig. Jag lider med er som kännde honom. han bror, mamma, pappa, kompisar. släkten, alla som fanns vid han sida.
R.I.P Davis Tallskog, 1 år idag!

Kubbmästerskap

Snart eller om ungefär 3 veckor är det bälinge kubbmästerskap och jag hoppas att jag ska kunna vara med med ett lag på 5 pers. Fjårtiwsar är vårat tema. KulKul...
jag är inte sååå bra på kubb men man kanske kan träna upp sig? men ögonen på priset så går det nog bra, men vi kommer knappast vinna. Oavsätt så vet jag att vi kommer ha en toppen dag & även kväll! Antingen blir det Björklinge hos Lisa eller lokalen i Lövstalöt. roligare hemma hos någon så hoppas på Lisa...
men önska oss lycka till!:D

  
Lite random bilder!

good feeling about this.

det här känns bra, att ha kommit igång me bloggandet igen. Kul.
Ikväll blir det nog lövstalöt, träffa Frida innan hon drar iväg en vecka, kommer sakna dig.. alla bara åker ifrån mig, Du & Jessan.. ni är bäst..
men snart ska jag ta cykeln till Lövstalöt & min älskade gumma.
Hade bra så hörs vi!

vad har ni för er i denna sommarlovsnatt?

McDonalds & Slappdag.

Jaaaa, äntligen, i 3 dagar har jag gått omkring och varit sugen på mat från McDonalds och äntlgen, äntligen ska jag få det. Bara för att pappa har tandvärk & inte orkar laga mat. wohow tacktacktack. Det blir alltså cheesburgare till middag idag, haha onyttit jag vet, men man lever bara en gång. maaa, är så otroligt sugen på Donken så det är läskigt.

Från ett änme till ett annat
Ni som skriver modeboggar & tycker mode är heligt ska sluta läsa nu.
Jag älskar henkes gamla fotbollsshorts, inte henke larsson, utaan min bror henke, så härligt ingådda, haha låter sjukt. Men ni ska bara veta hur perfekt förstora dom är & hur härligt det är när man inte ska göra nåt utan bara vara nån dag. Älskar att ha dom, slippa bry sig så mycket hur man ser ut.
det är min dagens outfit hela helgen.
Nu kanske det finns ett gäng modebloggare som tycker jag är galen. att man alltid ska springa omkring i kjol & gladiator skor. neeedu.

visst nu låter det som om jag aldrig har på mig nåt annat än fotbollsshorts men det är verkligen inte sant, jag är en modejunkie, men jag skriver inte om det eller så. jag älskar kläder , skor & smink, det är min passion & tycker det är jätte kul men ibland får man för mycket av det goda. Min favorit just nu är den lilla väskan, gladiatorskor & korta volangkjolar. Det är riktigt hett, jag letar också efter en snygg second hand jeansjacka, men har inte hitttat jackan me stort J än...
ha det bra nu!

Kram!


Stadspuls.

Idag kanske jag ska åka in till stan för att träffa Ida, det ska bli mysigt om jag pallrar mig iväg vill säga. Har ju inget busskort så vet inte just nu. Liksom pank, eller ah nästan fick 200 av mamma igår, tack. Men jag får betala bussen med mobilen om jag åker..:)

Annars ska jag nog inte göra så mycket idag, kanske far iväg till Björklinge på kvällen, men det är också obestämmt, äsch, vi har sommarlov, man måste inte alltid veta vad man ska göra.. men nu ska jag kila vidare.

vad ska ni hitta på idag då?
skriv & berätta!

Björklinge,Björklinge,Björklinge.

jag tror det har blivit liite för mycket björklinge för mig den senaste veckan, men äsch, allt trevligt folk bor ju där. Förutom fridis som bor i lövstalöt. men det är ett undantag. I Lövstalöt bor alla människor som är bäst.
Men idag åkte jag iallfall till björklinge & va en stund me ida & Veronica på deras sommarjobb i Kyrkan, mys. ganska slappt egentlige tror jag.... Vi satt & snackade om spöken. Uha..
men nu ska jag äta någonting & sen typ skriva av en låt till Beccah..

vad har ni gjort hittils idag?
Ciao!

God dagens

Idag är det en ny dag.

Idag ska jag till min pappa men jag hoppas jag kan få åka till Björklinge en stund på kvällen. Träffa Ida & prata me Emil om boken. Han bara måste läsa den...
Idag är jag riktigt riktigt glad, vet inte riktigt varför, men det ska vi inte luska i för då kanske jag inte är glad längre & det skulle ju vara riktigt synd.

Hur har eran morgon varit?
vad ska ni göra idag?

Biokväll.

Igår var det biokväll igen, Sex and the city, för andra gången. Bättre nu än förra gången om jag får säga det själv.
Gick med Lisa & Frida, men frida mådde inte så bra & ringde sin mamma som kom & hämtade henne efter ungefär 1 timme. Tråkigt.
Sen följde Lisa med mig hem , vi satt & snackade ett ganska bra tag 3 timmar ungefär?
Sen sov hon här.
Idag har vi vart i Lövstalöt en stund sen skildes vi åt, men vi ses nog imorgon eller på lördag ändå. Längtar redan!

Har ni haft en bra dag?
Vad har ni haft för er?

God natt!

Nu är det dax för mig att dra mig tillbaka & sova en stund.
Har haft en helt underbar kväll med Lisa, Emil, Roger, Malin, Krisse, & två till sen åkte jag till Frida, älskling. & jag bara äger på att göra bort mig inför en viss person. Men men, alltid kan man glädja andra.
men god natt så hörs vi imorgon.

Kvällning.

Nu är det kväller & jag tror jag ska ta en tur till Björklinge & träffa lite kul folk, bland annat Lisa. Så länge sen vi sågs, skolavslutningen? jo det vare nog. Sen ida också, henne träffade jag igår. mycket kul kväll alltså.
men ska kila nu
Hade bra ute i stugorna!
tjingelling

Syskonkärlek.

Boken syskonkärlek har jag läst två gånger & jag kan inte tröttna på den. Den är så otroligt bra, både skratt & tårar till den, här kommer ett litet utdrag ur boken:

- förlåt! sa ludwig.
- förlåt själv, sa jag.
Han satt kvar & såg på mig medan jag redde ut håret. När jag var färdig reste han på sig.
- kan man få en kram innan du försvinner med den där jävla johan?
- Det kan man.
Jag sög in hans doft & hans värme. Det måste vara farligt att tycka om någon såhär mycket.
- Du är blöt, sa han.
- Man blir det i duschen.
- Man kan torka sig , stället för att stå här & regna på sängmattan.
- Jag har torkat mig.
- inte ordentligt.
Han tog loss en flik av mitt badlakan & började torka min hals & mina axlar. Så stannade han upp & såg på mig. Hans blick hade mörknat!
 - när blev det såhär? sa han
 - för tvåhundra år sen.
Ludwig plockade av mig den stora bad handuken & svepte den om oss båda....

Syskonkärlek - katarina von Bredow. Köp den här!

Home sweet Home!

hemma igen efter en långhelg i mora med Frida hos faster. Mycket mysigt.
Vi va & hälsade på mitt nya kusinbarn såååå himmla söt han va, bara 2 månader, uha! Vågade inte hålla i han ju!

 Nu på kvällen har jag varit i björklinge med lite folks, Ida, Jenny, Veronica, Emil, Roger & två snubbar till, kul vare iallafall! Måste göras om, utan regnet kanske:P
men nu ska jag nanna kudden!

tååget!

Nu är det typ bara 35 minuter tills Frida & hennes mamma kommer & hämtar mig för att köra oss till tåget. Jag är ungefär klar nu kan man säga. eller jag vet inte vad mer jag ska hitta på nu. För allt är packat & väskan är stängd. Kom just på att åksjuketuggummi kan vara bra, iallafall om man får åka baklänges i tåget, det fick jag & mikaela förra året, inte alls kul!
men nu ska jag kila Ha en û

5 timmar.

Om 5 timmar ska jag kliva upp, har liksom inte lyckats ta mig till sängen än. men nu är jag iallfall på väg. Mycket kul kväll i Lövstalöt med flickorna. När jag kom hem väntade en mycket mycket rolig chatt på msn, jag skrattade så jag grät kan man väl säga. Men god natt på er & hoppas ni får en dunder helg, jag hoppas iallafall det kommer bli kul 'uppe' i mora med släkten, kanske slänger iväg ett inlägg där uppifrån också. Vad ska ni hitta på? berätta för mig!
Kram!

små stolt. 144;

hade 144 besökare "igår" känner mig lite små stolt, siffrorna brukar ligga på runt 40-50, men nu var jag chockad & glad. Fortsätt så & kom ihåg att slänga iväg en kommentar när du ändå tittar in!

Make Believe.

Sibels nya låt Make Believe är ju bara så bra. Har suttit hela kvällen och lyssnat på den nu, helt underbar!

Snart är dagen slut för min del & sängen väntar.
Fixade lite me Designen & nu får det faktiskt vara såhär, förutom Headern som jag nog kommer byta snart om jag kan få hjälp av Emil vilket jag nog kan. När hans andra data är tillbaka från lagningen.
Men god natt på er!

Shopping dag med P.

Shop til' I drop, bara inte jag behöver betala så.

Idag har jag, Linus & Per varit på stan vi träffade mamma vid halv 1 för att Linus skulle byta ett par skor men sen åkte hon igen. Vi har köpt sammanlagt; ett par rollerblades, en klänning, en lång ärmadtröja,ett par springskor,  en tjocktröja, ett par shorts, en tunika, ett guitar hero, ett singstar, mat på ica & mat på Donken.
Jag fick den långärmade tröjan, klänningen, shortsen, tunikan & singstaret.
Är mycket nöjd med dagens shopping faktiskt, det va längesen man fick såhär mycket fint utan att behöva lägga ut ett öre.
tack så mycket!

(bilder kommer senare!)


Ny mobil!

idag, eller snart bär det av till stan med P, han sa inte varför vi skulle in till stan han sa bara; men så åker vi in lite tidgar och handlar? jag höll bara med för sånt här kan inte sluta på nåt annat sätt än på ett bra sätt. Det jag tror är att jag ska få en ny mobil, min är ju helt galen & får eget liv ibland. Hoppas Hoppas.

Sen halv 1 ska jag träffa Lisa, det ska bli mycket kul, har inte träffat henne sen skolavslutningen så det ska bli skit kul, verkligen. Haha men jag har inga pengar så jag får hålla hårt i plånboken så inte mina sista 40 kronor blir på en fika. nej nej. Men nu måste jag kila ska hinna platta håret också
Puss på er!


PIZZA.

Idag var första gången på ungefär 2 år som jag åt pizza från sebbans. Det va otroligt gott & flottigt, egentligen är inte pizza så gott men idag har vart en riktig sån där dag då jag kan sitta & trycka i mig allt utan sen få dåligt samvete, vet inte riktigt varför. Men gott vare ska ni veta...


I brist på annat.

Okej nu kommer ett ganska onödigt inlägg, men i brist på annat blir det lätt så.
vad har ni gjort idag då? själv har jag åkt runt halva stan för att kolla & köpa en ny laptop, asbra!
är lite ovan med tangentborden fortfarande men det vänjer jag mig nog snart vid.

åt jätte god middag idag, typ köttfärs nästan som bullar fast lite långsmalare, humm, kommer nog på vad det heter snart. men just nu ståre still, & asgod potatis.. mums...
Men nu ska jag kolla lite på tv, hade bäst.

Kiss Kiss Bang Bang!

Wohow!!!!

äntligen har vi en data & bredband hos pappa...
TackTackTackTack!!!

Nu kommer jag nog spendera kvällen vid datan, fixa & trixa, ladda ner det jag tycker vi ska ha på den och liknande.
men ska hjälpa gubben med maten nu , hade bra!

Till pappa igen

Nu går jag igen , nu ska jag till pappa.
Kommer hem på söndag eftermiddag, så nu ses vi inte på ett tag.
I'm gonna miss it... Vet inte hur jag klarade mig utan bloggen en vecka när vi va på Kreta. men men
Hade bäst!
 
 
EGO EGO EGO EGO EGO EGO EGO EGO EGO

Solen gör min glad.

Jaaaaaaa, fint väder, äntligen.
Igår va väl vädret helt okej, eller hur? men jag kunde ju inte vara ute då eller kunde & kunde, jag hann inte.
För det första så sov jag förlänge.
för det andra skulle jag hem & fixa inför kvällen.
& för det tredje kännde jag iiiingen lust alls.

Men idag tror jag nog att jag ska ut i solen en stund iallafall, sen ska jag gå till pappa, det ska bli skönt med en liten promenad efter gårdagens eskapader.
Wohow, pratade med Emelie nyss, hon undrade när hon skulle komma nästa gång, så då antar jag att hon har haft kul iallafall.

Ja juste, jag ska inte byta linje iallafall för Mli ska också gå samma & vi hamnar i samma klass. efter som vi valt samma inriktning. skit bra! Längtar ju nästan nu!

Vad ska ni göra idag?
vad ska ni gå eller har ni gått för gymnasie utb.?
Tyckte ni att erat val va bra?

Jordgubbar & socker á la farmor.

Okej, vi skulle äta jordgubbar med socker på hon min farmor, så gick hon och hämtade sockret för ah , annars blir det ju jordgubbar &         , så det va väl bäst det. Men när hon kommer tillbaka så häller hon ut allt socker på bordet, självklart tar jag kort på det.
Här;

tack för en toppen kväll!

Riktigt rolig kväll med er flickor, det måste vi göra om.
Fick en riktigt bra överraskning som gör att jag inte måste byta gymnasium, Emelie ska gå samma som mig, då hamnar vi i samma klass, wohow!
tack flickor för en rolig kväll med er, måste göras om, okej?
snart åker ju mamma & per till nice då kan ni komma igen eller?
toppen, kram på er!
 


Ikväll!

Ikväll kommer det ett gäng härliga tjejer på middag hos mig, ska bli skit mysigt.
Vi ska äta ; potatissallad & färskpotatis & kallskuret, alltså; skinka & rostbiff. mumma.
Till efterätt blir det att doppa frukt i choklad, asgott.
 haha..

idag har jag bara suttit framför tv:en tills jag insåg att jag behövde gå & duscha. så det gjorde jag, sen skulle jag klä på mig, haha, det tog ungefär 1 timme, eftersom att jag inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig, men till slut blev det en jeanskjol & ett grått linne, svart kofta med 3 kvarts ärm, topp!
snart kommer jessan, hoppas den lite halft handikappade männskan kan hjälpa till med dukningen, hon hoppar ju på krycker... Jag har inte riktigt fattat varför, men det va nåt med någon sena tror jag.

vad ska ni hitta på ikväll då?
kommentera & berätta!

Hade bra!

till pappa

nu snart åker jag till pappa över natten. Kommer hem mitt på dagen imorgon igen, förbereda för imorgon kväll, kommer ni då brudar?
Ska bli ganska skönt att träffa pappa igen, det va ett tag sen nu.
Men ska fixa mig klart nu, packa lite & så så hörst vi imorgon.

Vad tycker ni om den nya desigenen?
Haha jag känner mig stolt eftersom att jag är så otroligt dålig på sånt här tar det så lång tid.
Men men.

ha en bra kväll & natt utan mig,
Ciao!

Sex and the city!

Igår va den dagen då jag skrattade så mycket att tårar rann & även den dagen då jag grät av glädje.
Sex and the city innehåller både glädje & sorg på ett sätt som man inte väntat sig, speciellt inte på det här viset.


Biofilmer kan lätt bli tråkiga och man sitter & undrar vad klockan är & när filmen är slut, eller hur? Men med denna film vare mer; är filmen redan slut?
Den blir inte tråkig på samma vis som filmer kan bli ibland. Det händer mycket men inte alls så att man inte hänger med, ett perfekt tempo på rullen & verkligen se värd.
Bröllop, barn & sex är vad dessa 4 nu lite äldre kvinnor har att göra med i Staden med stort 'S'.
Märken & Kärlek är det verkligen vad man letar efter? Är det därför unga kvinnor flytta till new york? Fråga en tjej & få ett uppriktigt svar!


check this.

haha kolla vad jag gjorde här.
Världens sämsta sak att räkna ner till , men jag kunde inte komma på nåt annat just för tillfället, ville bara prova.
Ha en bra natts sömn nu, så kommer en update & recension om filmen imorgon.
Kan ju bara säga att det är en Must See Movie.

Dröm söta drömmar om mig!

Update!

Tjenis Penis!

Ska snart till farmor & äta middag med Faster (igen) , mikaela ska med, sen ska vi åka till den stora staden & gå på bio. Vi tar halv 8 bussen för att hinna ta ut pengar & hämta ut biljetterna i tid. Bion börjar klockan 21. Sex & staden ska vi se.
Jag har hört att man visst gråter när man ser den, hu...
Men men, ska dra!
Ha en trevlig kväll!


vad ska ni göra?
Berätta för mig!

Ciao!

Hejhej tjenatjena tjejer..

Mitt hus är ledigt, ni följer med oss hem eller?
(vi tar det som det kommer - Felix & Lanoz, ladda ner här)

Hur har natten varit? själv har jag nästan inte sovit någonting alls. Nån timme då & då.Vet inte varför men så blev det...
aja. hoppas ni har sovit bra iallafall.
Ska snart till staden & köpa en plattång tror jag, kanske köper hårspännen och en klänning jag såg igår, skit snygg på Vero Moda.

RSS 2.0