Religion - är du kristen?

Jag är döpt, jag är konfirmerad & jag är medlem i kyrkans unga.
Jag ser inte mig sälv som så pass kristen att kyrkan är något jag måste gå till, att jesus är Guds son & så. Jag vet inte ens om jag tror på Gud. När någon säger Gud, tänker ni på en gubbe på ett moln, visst? eller så gjorde ni de när ni va små, de tror jag iallafall. Men jag tror att Gud måste vara någonting mer, hur ska det kunna vara en gubbe på ett moln. Själva religionen för mig är inte så viktigt, om jag får leva som jag vill & att religionen ja är född in i går ihop är väl det bara bra.
Jag fick frågan; Är du kristen? för någon vecka sen, har tänkt mycket på det. Är jag kristen? kristen? vad betyder ordet kristen? är det att jag ska gå i kyrkan varje söndag, be kvällsbön & va pryd eller?
Det är jag nog längst inne, jag tycker kyrkan kan vara kul, speciellt under ungdoms mässorna, vissa ku träffar & jag glömmer inte konfirmations lägrena!
Hur ser ni på religion, om man ska vara religös, eller ha en religion, måste man då följa den som de står skrivet. eller kan man bryta mot de som står ned skrivet i sin heliga skrift i mitt fall Bibeln?
Jag svär, jag slåss, jag är otrevlig, jag är ful i mun & ja är inte så jävla pryd och tror inte att Gud är en gubbe på ett moln. har jag helt fel?


ni känner väl mig, lika skön som vanligt.

igår va jag med Jessan & Frida, tack flickor de va kul asså!

Idag ska jag kanske till stan & träffa Lisa & hoppas på att åka till eller träffa Robin men jag vet ju inte än. som vanligt, asåå!
har inga pengar men men, stan ändå, gå omkring & så kolla efter saker man ska köpa på tisdag, då jag får mina pengar, tihi!
Nu ska jag lägga ansiktet & sen sätta mig på bussen tror jag! puss.


-släpp mig inte!
-jag släpper aldrig dig.

a lie.

You can look into my eyes and pretend all you want but I know, I know, your love is just a lie!

nattinlägg

Nu sitter man här klockan 10 över tolv på natten & har tråkigt. Man hade ju kunnat ligga hemma i sin säng & myst med Robin, men men. haha! hoppas på att träffa han imorgon, ja saknar honom jätte mycket faktiskt..
Imrogn ska man nog träffa ida också, usch, hunden. Ska nog till hennes syster & hänga där. kul:')
Ni förstår inte
jag är så sjukt hungrig, haha, men palla äta nu liskom.. aja ska sova
puss

Torsdag & Fredag,

igår var det torsdag som ni alla vet, jag va hemma hos mamma ett tag på dagen & sen på kvällen var jag hemma, tills jag & Johanna min lilla älskling va ute & gick en stund. Träffade lite 94:er & ah dom va rätt roliga tycker jag allt. Haha!
japp sen hem & sova.

Idag ska jag bara vara hemma tror jag, skulle ju till Robin men de blir inte så. Förlåt hörru!:(
Lisa kommer senare, wohow.
men nu ska jag gå, haha!
juste, jag åt nudlar för första gången idag ;)

better think twice.

jag har så sjukt tråkigt gott folk. usch.

Jag ska väl typ pallra mig hem till mamma & städa idag , om jag orkar, trots att jag måste :) men det måste ju bli rent nån gång & då är idag en bra dag. Man är ledig & imrogon kanske Robin ska sova hos mig & då är det en fördel om det är rent & så på mitt rum iallafall :P jag har en förmåga att stöka till det ganska bra.

Igår så fick jag en påse chips av pappa för han skulle inte vara hemma & jag skulle vara själv hela kvällen , men jag öppnade den inte ens & jag känner mig lite stolt, haha!
Ah ska väl till mamma nu då, vi hörs senare.puss.


hos pappa + långledig.

japp sitter hos pappa, han & bror min ska på hockey ikväll, men jag orkar inte följa med. Så stannar hemma idag, antagligen vid datan eller tv. Ska även läsa min bok, bra är den till och med.. "hanteringen av odöda" heter den. huuu!
ah, ska snart hem till mamma & hämta grejer jag glömt.
Som ni vet så skulle ju jag till Robin & sjunga idag med det sket sig eftersom att jag är galet hes & låter som en trasig gräsklippare på rösten, & jag lovar,det låter så. haha!
men nu ska jag kila. hörs sen (:


sjuk, skolan & muffins

Skolan idag gick väl rätt fort även fast ja hade huvudvärk & hosta hela dagen, tror även att ja hade feber men men. Känner mig ändå bättre. Ipren imorgon så ska allt bli bra.
Japp & imorgon är det skolfoto också. Rätt kul ändå, fast hade värsta svårt att välja kläder nu, tror jag har bestämmt mig men är inte säker, kanske blir de jag tänkte från början, lalalla:)
Efter skolan
så är det helg för mig & resten av uppsala typ, studiedagar torsdag & onsdag. men som sagt efter skolan ska jag till Robin om allt blir som planerat. :)
Ja, men mer om idag då.
Efter skolan idag så blev det lite stan & sen åkte jag hem, snabb middag & telefon snack med Lisa, va rätt förbannad så skönt att snacka av sig med någon som känner lika om just den här personen som ja ville slå till i ansiktet idag, aaahh!!!! Sen Ku - kyrkans unga & där fick jag muffins av Adrian, tackar & bockar.
Sen var de lekar & så.. ah nu ska jag snart sova & sen gå upp & va piggelin imorgon.puss<3


21.12

hejsan småbarn.
vad gör ni? själv sitter jag här & snörvlar, inte alls kul. :(  Men en sak som är kul är att jag ska få träffa Robin på onsdag & jag längtar jätte mycket. Har inte träffat han sen förra måndagen & inte hört av honom sen i torsdags men pratade med honom nu och då ska jag hem med honom.. :)
Då ska jag va frisk gott folk :D
Japp, vad ska man mer säga? jag lyssnar på Snook - inga problem. Mycket bra låt, sönderlyssnad bara.. 
Ja, nu ska jag nog dra mig tillbaka, ha en bra natt & så hörs vi imorgon ! <3

TråkMåndag.

Jag har så jäkla tråkigt alltså, det är galet. vad ska jag göra?

höst - inte än?

Imorse slog det mig, det är höst. Det är den tid på året då allt är färgglatt & sommarvärmen försvinner. Då kvällarna blir mörkare & morgnarna lika så! Är det bara jag eller vill ni också fortfarande kunna gå omkring i kjol & shorts? Gladiatorsandaler & flipflops istället för sneakers & kängor.
nej jag vill ha lite längre sommar, men snart sitter man på planet till thailand.

Fast det finns ju bra saker med hösten också. Hockey säsongen sätter igång igen, man kan ha varma & stora kläder på sig utan att man känner sig allt för påklädd. Ja, men det bästa är nog ändå hockeyn. lalalala
nu ska jag käka. hade bra!

vad vill ni?

Japp det är min fråga idag, vad vill ni, ja du också, att jag ska skriva om?
Kommentera så får jag se vad jag kan göra åt saken !

~bilden är från i Lördags~

Te, vänner & nässpray.

Min måndag har spenderats på ett otroligt tråkigt vis, framför tv:n.
Har även spanat in bloggar, lite nya & lite gamla. Diggar Söderlunds blogg sjukt mycket. Har läst den i ungefär 4 månader, tror jag nog. Följer den varje dag & tycker ni också ska det. Han förtjänar uppskattning. Http://ventux.blogg.se
Klicka & spana in killen.
jag har kollat på vänner idag, ni vet den gamla tv serien, har alla avsnitten på dvd så det är kul att kolla på när inget annat är på.
svartvinbärs-te & nässpray har varit mina bästa vänner idag, usch va jag är snorig. :(
NU är det one tree hill på tv, tror jag ska kolla lite. kram


vad gör man?

Har just kollat på Viva la bam, de där programmet om/med Bam Magera. Det är sjukt kul & så äckligt ibland.
Min dag idag har bestått av att kolla på repriserna av Idol från i veckan. asså vissa förstår jag mig inte på, men men.
Och viva la bam. japp så idol & viva la bam. vad ska man göra nu då? Jag pallar inte kolla mer på tv & vill inte sova. Plugga har jag redan gjort. humm!

Ja, så vad brukar ni underhålla er med när ni är sjuka.
berätta för mig.


nu kom den.

Japp, jag visste det.
Nu har jag blivit sjuk, självklart, helt underbart dåligt. Det här kan inte hända nu.

Åkte till Lisa igår kväll & kom hem vid 1. Det va mysigt. Tack Lisa & Sofia för en bra kväll!
Idag ska jag bara ligga i sängen, kolla på tv & plugga geografi. Så ska jag hinn åka till Chrillan med geografipapper för att hon glömt boken i skolan , hon kan inte plugga då ju!

Men nu ska jag göra milkshake & kolla på tv. Puss.

städat & rent.

Har spenderat den senaste timmen med att fixa på rummet för att det kommer ju folk ikväll så nu är det ganska fint förutom ett par glas som står här brevid mig, men dom ska jag snart gå upp med & stoppa ner i diskmaskinen.
Jag har fruktansvärt ont i halsen alltså, det gör så gudomligt ont. usch! ''( thats life, i guess.
Nu ska jag äta någonting & sen klä om, hade bra så länge!

20 september & sandra fyller år.(imorgon)

God morgon alla & Grattis sandra!(imorgon)
Idag så har jag ont i halsen & de känns vädelöst. Ska städa & ikväll får vi gäster, ska bli jätte kul!:)
Sov 12 timmar i natt, fast vaknade vid 7 & kollade msn, Emil har inget liv kom ja fram till då..
Men nu ska jag städa & sen duscha. puss

kan inte bli det nu.

Sjuk alltså. Jag bara känner hur förkyldningen kommer, men det går inte. haft ont i huvudet & så 2 dagar den här veckan men ipren fixar det. men nu gör halsen ont & jag är trött. Vill bara sova typ.

Imorgon får vi gäster, Petterssons , det ska bli kul :)
Dom kommer väl vid 6 eller nåt, så som vanligt. ah ska försöka komma på vad ja ska ha på mig då, nånting blire väl:) haha!
Men nu ska jag nanna kudden.puss

19 september.

Godmorgon alla sångfåglar!
Idag är det Fredag & det är såhär skönt, äntligen så är man ledig igen. Idag är det en heldag i skolan, från 08.30 - 15.30 så det är ju en stund, känns lagom kul. Vi har sam sista lektionen om jag inte minns helt fel & det gör ju inget för jag älskar läraren. Han är så skönt förvirrad att han & hans föreläsningar blir sjukt roliga..
Ah, har de hänt nåt mer? nej, tror inte det.. Nej, inte alls. Nu ska jag lägga in ny musik i mobilen & sen ska jag gå till bussen. puss.

vet ni?

ja , vet ni ? ja har aldrig riktigt berättat vem jag är..så här kommer det.
Jag är en 16 årig tjej från Uppsala som Läser samhällsprogrammet på Fyrisskolan här i uppsala. Jag heter Elin. Det ja gör på fritiden är det ni läser om här. Jag går på Hockey & sjunger hos en sångpedagog. Jag umgås med mina närmaste & shoppar.
Jag skriver om de ja känner för så skit i och läs de du inte känner för.
jag har inte mycket mer att säga nu, kram på er.

tralala va ja är bra.

japp, klurig rubrik, det tog mig 2 timmar att komma på...

nejdå, inte riktigt så farligt var det. Nu har jag städat rummet, det är rätt skönt när de är rent även om de är ett helvete att få det rent eftersom att ja aldrig kan göra klart nåt ja börjar med så låter jag allt ligga framme.
Uppe håller dom på och , ja venne, fixar med vardagsrummet typ. Där ska det vara vita möbler nu & inte våra vanliga trä.
Jupp , nu har ja inte mycket mer att säga.

mmh, du möter mig.

nej måste erkänna dåligt bloggat av mig ett tag nu, men ska försöka ta tag i saken.
Juste en sak som ja inte har berättat är att jag har fått ny mobil av min mammas snälla man Per, tack så mycket.

w760i

torsdag

Skolan först som vanligt då. tråk tråk tråk. eller rätt kul tyska lektion iallafall:) spårat.
Japp sen har jag suttit här & tråkat lite till & ikväll ska jag städa mitt rum & plugga. På Lördag får vi nog gäster så då ska det va fint & rent här inne...haha!
Hoppas
David & Rickard följer med sina föräldrar hit, saknar dom "små" pojkarna:)

Ny design som ni ser, är nöjd nöjd nöjd.
Jag vet inte hur många gånger bloggen vart under kniven nu, men ett antal.. men men!
Kram på er.

hör oss ropa ; ALM-TU-NAA!

hejsan töntar!
Nu ska jag snart käka snabbt & sen är det hockey! fyfan vad jag längtar!
Hade bra!


16/9-08

Japp, tisdag idag.

skolan först , helt okej tycker jag. Fast ändå lagom segt.
Efter skolan gick jag till Katte & väntade på Lisa, en halvtimme typ. tråkigt, tål att sägas flera gånger. jessan ringde mig & lät helt hysterisk. ah , men de löste sig iallafall. Vi gick till cultus & mötte upp henne sen vandra vi till stan & station, träffade Frida.
Lisa åkte med mig hem & hon har just åkt hem. Tack för en bra kväll gummis.
Imorgon är det hockey gott folk, tagga! Det ska bli sjukt kul. Om jag nu får gå vill säga, hoppas med stora bokstäver!
japp, har inte mycket mer att säga nu.
Puss

15/9-08

jepp, skolan idag.. Hade först matte som jag verkligen hatar, sen geografi, gjorde inte så mycket men men. ah sen tyska såg på film, sen slutade jag. Gick till undommottagningen med en kompis & sen till katte, träffade Lisa & sen gick vi till Cultus & träffade Jessan.. stan en stund & sen åkte jag till Robin. där spela vi in, hahah ! säger jag bara.
ah sen åkte jag hem, trött som en jag venne vad.. klev av i almunge & där hämtade mamma mig... Sen hem & nu ska jag snart sova..:)

en kulturnatt i uppsala

Kulturnatten igår, dåligt bloggat i helgen men har vart hos pappa med världenssämsta mobila bredband. Fuck Telia...
Men kulturnatten var ju igår som sagt, åkte in med Frida, pappa körde , haha bortskämd.:)
Träffade lite björklingebor & sen gick vi ifrån dom, kvällen va bra överlag, men hade några gropar i lyckan. Men men innan pappa kom så satt vi på station & då kom två 25 åringar & sjöng, vi skrattade sjukt mycket... "I kissed a girl, and I likde it" hahahah så grymma. Tack för en rätt bra kväll i stan.

inte bra , inte bra!

Jag är en dålig bloggerska som försummat min blogg såhär. Men bloggkänslan. känslan av att det är kul. Lusten liksom. Men ska försöka komma igång igen nu, önska min lycka til.
Dagen har vart jätte bra annars tycker jag, slutade tidigt & gick sen & sjöng! så jä*la kul det är. Älskar det! sen träffade jag jessan & vi fikade , gick runt & så fick ja träffa hennes kille :)
Sen gick vi till min buss, fick överraskande sms då som ja hakat upp mig på, men men.. haha!
Nu ska jag gå igen, kanske kommer ett inlägg till innan natten!
kram

bästa & sämsta ; på en dag.

Idag har dagen vart super tycker jag, började bra. fortsatte bra, blev sämre, blev sämst & sen blev det bättre igen. Nu är allt bra & jag är glad:)
Mamma åkte
och köpte pizza till mig när hon kom hem så det fick jag till middag, bara jag som åt ju, så ja tyckte de va rättvist. I'm home alone!
Nu sitter
jag här & ska snart ringa jessica jansson & prata med henne lite & säga att allt löst sig rätt bra ändå
puss på era söta rumpor.<3

fyris, cultus & fika.

Först var det skola då, gick fort & jag pratade en del med Christel , skönt att allt släppt liksom.Tack!<3
Sen gick hon & jag till Cultus för där skulle jag träffa Jessan, och chrillan gick vidare till Linné. Jessan kom hämtade mig utanför sin skola eftersom att dom har typ koder & grejer för att komma in:P Sen satt vi & snackade en stund.
Jag, jessan & danne gick ner på stan & sen gick jag & Jessan & fikade. Mys. saknat dig tjejen <3
Nu sitter jag här & lyssnar på Tokio Hotel. Lallala. brukar inte göra de så döm mig inte okejj?
puss.

i skolan.

hej hej!!
sitter i skolan, ska visst skriva nån svenska grej, men vet inte om vad ja ska skriva om. Ska försöka fortsätta med det tror jag. Jag & Christel spelade "pingis" på idrotten för vi hade inga skor, bara strumpor , INTE BRA!
prova inte det!
psus..


tragiskt.

Hur kan folk ens tänka på det här viset?
hur kan man få sian barn att bli såhär?
 

happy happy.

Idag har jag varit riktigt glad faktiskt, hela dagen! inget kan sänka mig idag :)
har inte så mycket att skriva om faktiskt, skoldagen har vart bra & kort. När jag kom hem så sov jag en timme, så skönt!
Nej nu ska jag ut & promenera eller nåt.. puss på rumpan!

natti natti

Nu ska jag snart gå & lägga mig, skola imorgon. Ska prata med Angelica då:) Om i fredags, riktigt kul!
har varit ute med Frida nu kvällen, träffade Ida och jimmy en snabbis innan också.. dom kom förbi:)
Japp, det är väl typ det som hänt ikväll, juste! ska skriva en reff. också. det kan inte jag, jag kan inte!!!:S
men puss & god natt.

Disney

okej, jag ljög lite i förra inlägget. Det är inte min nya favoritlåt. För min favoritlåt är nog den här. Har äkta minnen till den, som jag aldrig kommer glömma!
  ; en helt ny värld - aladin
 

segsöndag.

tjena!
söndag idag & vi ska fira min lillebror som blir 12 år på tisdag. Grattis. Pappa kommer, liksom farmor. Jag har ingen lust just idag, men man har väl inte så mycket att välja på?

Idag har jag suttit här & lyssnat på min , jag svär, nya favoritlåt. Lägger in den i slutet av inlägget.:)
Ska snart ringa robin tror jag, skulle gjort det igår, men pallade inte så jag ska göra det idag istället, haha!!
Men japp, nu kommer låten här
(daloz = robin, killen som jah ska ringa!)
Ibland - fonky fresh (ft. daloz)


Fredagkväll, Lördagmorgon!

Kvällen igår spenderades ju som sagt hos Lisa, med flickorna till en början. Sen kom Emil & roger, men dom drog snart igen. Adde, victor & micke kom också dom stannade dock. Frida Ersson hade en "dejt" med en kille som hon tog med sig dit. men sen gick hon hem & la sig så han stannade. Jag söng lite för honom & sen följde jag med honom till bussen. Ska ringa honom idag, venne när men det ska jag iallafall. haha!
Ah sen gick jag tillbaka & la mig i en säng.. hände inte så mycket mer då. låg & pillade i Mickes hår , han va snygg ska ni veta. Lite lik zac efron ;)
Vaknade typ halv 7 imorse av att adde låg på mig. men haha ah. Till fukost blev det glass & se åkte jag hem!
Men nu ska jag käka, kram!


äntligen fredag

Äntligen är det fredag igen! Idag är det först skolan som gäller. Sen innan jag hinner sluta så kanske jessan kommer & håller mig sällskap där. Haha! Vi ska sen åka hem till Lisa , där vi ska laga mat tillsammans med lite fler flickor.
Kul det kommer bli!
Jag kommer inte hem förns imrogon! men om jag ber snällt så kanske det kan flyga iväg ett blogg inlägg ikväll innan middagen! Men nu ska jag packa lite & sen gå till bussen!
Puss!!

Adde & Victor.

Hahaha okej, har snackat med Adde & hans kompis typ hela kvällen & man börjar ju undra om hans kompis, viktor heter han förresten, går på någonting. Båda två går i en typ jag venne, energi, teknik eller el klass på min skola.
Japp.. men nu ska jag sova snart!
puss. vi hörs imrogon kväll när jag är hos Lisa!

är det såhär det känns att va lycklig?

... det är inga problem!
japp
, ännu en dag har gått & nu sitter jag här igen. galet skönt att det är fredag imrogon! Tjejor , tagga!
ah, vad ska jag göra nu då? jag har sjukt tråkigt & ska snart gå & äta. gröt.:) haha , ah. sen ska jag väl städa mitt rum!!
men nu orkar jag inte skriva mer.. Före & efter bilder kommer efter städningen. ;)
Puss & kram!

solpalatset

God morgon bloggläsare!
Torsdag idag om jag minns rätt. Skönt som tusan. Imorgon är det fredag & Party! Fan va kul alltså! Taggad nu!
Idag ska jag först till skolan sen så ska mina fötter få ta mig till Solpalatset där jag ska sola 20 minuter, Brun brun brun som en pepparkaka ska jag bli! haha, pallar inte sola ute på sommaren , bilr rast lös. Men den här solningen är sista på ett tag, inte bra att sola solarium ju!
Sen ska jag hem & städa / plugga! Inte alls kul, men måste göras!
Sen så ska jag prata med lisa idag, så lisa när du läser det här, har jag inte hört av mig då så send me at textmessege!
men nu ska jag till bussen!
puss.

Gratulationer på 18 års dagen.

Idag blir Tobias 18 år, grattis till honom!
Har just vart ute & gått med Johanna, älskar dig gumma, men vi träffas allt för sällan! Trevligt att träffa henne igen!!
NU ska jag snart sova, kanske ringa Mikaela först, hoppas jag iallafall. Men japp. det va väl allt från mig tror jag!
Puss på rumpen!

skolan & staden - igen!

Först skolan då. Helt okej. Förlåt christel, men du vet ju nu!
Sen efter alla lektioner va slut så gick jag & Angis och åt mat, vi satte oss med Simon, cool han är, han har alltid hatt. diggare! Fast han gick ganska fort , han skulle med en buss. Så ah då satt vi där & åt pankakor. mums
Sen gick vi ner på stan, vi skulle träffa emil, gahh ska nämna att jag hade grymt ont i fötterna. Vi träffades på donken sen gick vi ut för att jag & Angelica hade spanat på en kille i vita badbyxor. ah det va nån knäpp grej på stan, pallar inte förklara. nollning tror jag att det va. Men han va iallafall skit snygg! sen kom Jocke helin (?) och sen strax efter det samme & hans tjej, sen kom också Roger. Men precis då skulle vi gå nästan ''/ tråkigt!
Sen har jag bara suttit vid datan! haha.. kul va?
nu ska jag gå & kolla när det är mat & sen ska jag träffa Johanna!
Puss

Emil - han i svart!
Gör mig glad när jag inte är på topp! <3

iPod & Högtalare.

Tjena!
Har just kommit hem från Frida. Tack gulls.

Vi har gungat (moget , vi vet) och ätit muffins. Vi lyssnade på musik från min iPod ur hennes högtalare.
Sen gick vi runt lite grann. Snackade & skrattade. Vi är verkligen bäst tillsammans, utan tvekan den som betyder mest för mig. Ah , nu är jag hemma igen & ska snart sova tror jag. Vill sova en hel natt för en gångs skull och jag svär att skulle jag lägga mig ner nu skulle jag somna på 2 röda. Haha, är sjukt trött i kroppen & så. Kommer nog bli förkyld snart! inte bra ! Madelene är förövrigt väldigt sjuk ''/ hoppas att hon inte smittar mig bara.
Nu ska jag kolla på tv & dricka te. Puss

2 september.

Ny månad & ny design.

Idag har det varit skola & sen hem. Ganska skön skoldag ändå.
Snart ska jag åka till Frida & prata med henne, känns som år & dar sen.. saknar dig gumman!
Men nu har jag inte tid.
puss.
     

inga problem

ska snart sova. är helt slut.
Kvällens låt blir;
Inga Problem - Snook
 

Frida!

Nu måste jag berätta för er om en vän till mig som jag saknar. Hon heter Frida. Hon är min bästa kompis. Jag har känt henne sen vi började fyran , nu går vi 1:an på gymnasiet. Tiden går så grymt fort. Jag älskar den tjejen mer än livet. Hon är min styrka i det svåra. Hon finns alltid för mig. Men just nu saknar jag henne jätte mycket. även fast det bara är 3 km mellan oss så känns det som om att vi träffas förlite nu. usch!
Hon är mitt allt, min själsfrände.
Jag älskar dig Frida!

4 gånger.

Idag var det skola, ganska kul faktiskt. Det känns inte helt värdelöst att kliva upp på morgnarna för jag vet vad jag ska åka till. Min underbara klass. Sp1b.
Ah först så åker man ju buss till skolan & sen hem, 1 timme senare ska jag tillbaka till stan för att träffa lisa, vi skulle gå & sola. sen hem igen. Jag har åkt buss FYRA gånger idag, orkar inte mer. haha!
Nu ska jag sitta här typ. sen ska jag baka muffins igen , ja jag vet.  Sen kanske jag ska träffa Lisa eller Frida.
puss på rumpen

07:02

Nya dag igen & skola på schemat. Idag slutar jag 12 och då ska jag åka hem & sova, sen ska jag tillbaka till stan & träffa Lisa. Vi ska sola.. Myys!
Sen ska jag åka hem & va barnvakt åt Anna, ja undrar vad vi ska göra.. det är typ bara i 1 och en halv timme så det ska nog gå jätte bra. Men nu ska jag borsta tänderna & sen kila till bussen.
Pussar!


RSS 2.0